turo logoTURO

Turo tyylin tekee, sanotaan. Kotimainen miesten muodin asiantuntija Turo suunnittelee ja valmistaa parhaat puvut, irtotakit, smokit ja frakit.

Vuonna 1938 perustettu Turo tekee vaatteet suomalaisella mitoituksella laadukkaista kankaista. Valiomiehestä löydät laajan valikoiman Turon tuotteita asiantuntevan palvelun kera.

 

bugatti logoBUGATTI

Saksalainen Bugatti on tunnettu erityisesti laadukkaista ulkotakeistaan, mutta brändin mallistosta löytyy myös paljon farkkuja, paitoja, neuleita ja blazereita.

buzo logoBUZO

BUZO-tuotemerkin takana on turkulainen perheyritys Heikki Lehto Oy. Suomessa suunnitellut puvut, irtotakit ja housut valmistetaan Euroopassa.

Hieman edullisempi, muodikas mallisto niin businesspukeutumiseen kuin juhliin.

Camel active logoCAMEL ACTIVE

Camel Active -tuotteet edustavat vapaa-ajan vaatetuksen ehdotonta kärkeä. Pitkään alalla toiminut, laadukas vaatevalmistaja tarjoaa tyylikkään ja toiminnallisen malliston mm. farkkuja, paitoja, ulkoilutakkeja ja trikoovaatteita.

Casa moda venti logoCASA MODA & VENTI

Saksalaiset tuotemerkit, joiden mallistoissa on sekä nuorekkaita paitoja että neuleita. Tyylikäs ja monipuolinen valikoima.

Fynch-hatton logoFYNCH-HATTON

Laadukkaat neuletakit ja neuleet, jotka valmistetaan pääasiassa luonnonmateriaaleista. Materiaalien valintaan ja valmistustapaan kiinnitetään erityistä huomiota, minkä seurauksena tuotteet ovat pitkäikäisiä ja miellyttäviä käyttää.

Uutena valikoimassa myös paidat, joiden laatuvaatimukset ovat yhtä korkeat kuin neuleissa.

Hechter logoHECHTER PARIS

Alunperin Pariisissa perustettu miesten ajattomaan pukeutumiseen erikoistunut tuotemerkki, jolta nykypäivänä löytyy uusimmat teknologiset ratkaisut juhla- ja arkipukeutumiseen.

meyer logoMEYER

Meyer on Saksan myydyin housumerkki, ja myös meillä Suomessa monelle tuttu. Meyer housumallistossa yhdistyvät hyvä istuvuus, korkea laatu sekä poikkeuksellinen mukavuus. Tule sovittamaan ja ihastu näihin laatuhousuihin!

Oscar Jacobson logoOSCAR JACOBSON

Oscar Jacobson on ruotsalainen klassiseen ja laadukkaaseen pukeutumiseen erikoistunut merkki, jonka tarina on alkanut 1600-luvulla.

Meiltä löydät Oscar Jacobsonin puvut ja neuleet sekä sesongin mukaan vaihtuvat tuotteet.

lyle n scott logoLYLE & SCOTT

Lyle & Scott on vuonna 1874 perustettu skotlantilainen vaatemerkki. Vaatteita pidetään muodin ja urheilun risteytyksenä, ja sopivat hyvin henkilölle, joka pitää urheilullisista yksityiskohdista, selkeistä leikkauksista ja laadusta. Sekä värit, että design ovat minimalistisia.

 

schiesser logoSCHIESSER

Schiesser alusvaatteet ja pyjamat tunnetaan laadustaan ja mukavuudestaan. Edustamistamme tuotemerkeistä tämä on pitkäikäisin – yritys on perustettu jo 1875.

Schiesser-tuotteet säilyttävät värinsä ja muotonsa pitkään, ja miellyttävät materiaalit tuovat käyttömukavuutta.