Puh. 03 682 3735 tai 0400 414 692
Palvelemme MA-PE 10-17:30 | LA 10-14 |
Puh. 03 682 3735 tai 0400 414 692
Palvelemme MA-PE 10-17:30 | LA 10-14 |

TUOTEMERKIT

TURO 

Turo tyylin tekee, sanotaan. Kotimainen miesten muodin asiantuntija Turo suunnittelee ja valmistaa parhaat puvut, irtotakit, smokit ja frakit.

Vuonna 1938 perustettu Turo tekee vaatteet suomalaisella mitoituksella laadukkaista kankaista. Valiomiehestä löydät laajan valikoiman Turon tuotteita asiantuntevan palvelun kera.

Bugatti Valiomies

BUGATTI

Saksalainen Bugatti on tunnettu erityisesti laadukkaista ulkotakeistaan, mutta brändin mallistosta löytyy myös paljon farkkuja, paitoja, neuleita ja blazereita.

buzo

BUZO

BUZO-tuotemerkin takana on turkulainen perheyritys Heikki Lehto Oy. Suomessa suunnitellut puvut, irtotakit ja housut valmistetaan Euroopassa.

Hieman edullisempi, muodikas mallisto niin businesspukeutumiseen kuin juhliin.

camel_active

CAMEL ACTIVE

Camel Active -tuotteet edustavat vapaa-ajan vaatetuksen ehdotonta kärkeä. Pitkään alalla toiminut, laadukas vaatevalmistaja tarjoaa tyylikkään ja toiminnallisen malliston mm. farkkuja, paitoja, ulkoilutakkeja ja trikoovaatteita.

meyer-housut

MEYER

Meyer on Saksan myydyin housumerkki, ja myös meillä Suomessa monelle tuttu. Meyer housumallistossa yhdistyvät hyvä istuvuus, korkea laatu sekä poikkeuksellinen mukavuus. Tule sovittamaan ja ihastu näihin laatuhousuihin!

petrifun-paita

PETRIFUN

Petrifun on suomalainen vaateyritys, joka tunnetaan erityisesti laadukkaista paidoistaan. Yritys on toiminut alalla jo yli neljä vuosikymmentä, ja Valiomies on ollut Petrifun-jälleenmyyjä sen alkutaipaleelta asti.

casamoda_venti_paidat

CASA MODA  & VENTI

Saksalaiset tuotemerkit, joiden mallistoissa on sekä nuorekkaita paitoja että neuleita. Tyylikäs ja monipuolinen valikoima.

Seidensticker paidat

SEIDENSTICKER

Silittämättä siisti laatupaita! Seidensticker on sadan vuoden historiansa aikana erikoistunut erittäin laadukkaisiin, istuviin paitoihin. Saksan tunnetuin paitamerkki ja yksi Euroopan johtavia paitavalmistajia.

bosweel-paidat

BOSWEEL

Myös Bosweel-paitojen historia alkaa viime vuosisadan alkupuolelta. Tanskalainen perheyritys, joka keskittyy ainoastaan täydellisten paitojen valmistukseen.

Laatupaitojen suunnittelun lähtökohtana on ajaton tyylikkyys ja parhaat saatavilla olevat materiaalit.

mac-farkut

MAC

MAC farkut tunnetaan erityisesti mukavuudestaan ja istuvuudestaan. Valikoimassa on kokoja ja pituuksia kaikille miehille.

fynch-hatton

FYNCH HATTON

Laadukkaat neuletakit ja neuleet, jotka valmistetaan pääasiassa luonnonmateriaaleista. Materiaalien valintaan ja valmistustapaan kiinnitetään erityistä huomiota, minkä seurauksena tuotteet ovat pitkäikäisiä ja miellyttäviä käyttää.

Uutena valikoimassa myös paidat, joiden laatuvaatimukset ovat yhtä korkeat kuin neuleissa.

a fish named fred

A FISH NAMED FRED

Tämä on hullun hauska uusi hollantilainen merkki, jonka tuotteet viedään käsistä! Valikoimassa mm. paidat, liivit ja blazerit. Värikästä ja ei-niin-vakavaa muotia rohkealle miehelle.

schiesser

SCHIESSER

Schiesser alusvaatteet ja pyjamat tunnetaan laadustaan ja mukavuudestaan. Edustamistamme tuotemerkeistä tämä on pitkäikäisin – yritys on perustettu jo 1875.

Schiesser-tuotteet säilyttävät värinsä ja muotonsa pitkään, ja miellyttävät materiaalit tuovat käyttömukavuutta.